Zabava

Nataša Bekvalac otkrila kako joj se muškarci udvaraju

Srpska popularna pjevačica i članica žirija najgledanijeg dječijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima “Pinkove zvezdice – All stars” Nataša Bekvalac, napravila je veliku prekretnicu u svom životu.
Nataša Bekvalac otkrila kako joj se muškarci udvaraju
Story.rsIzvor

Poslije turbulentnog perioda kroz koji je prošla zbog bivšeg emotivnog partnera Luke Lazukića, Nataša je uplovila u mirnu luku i sada živi sasvim normalnim životom, daleko od gradske vreve, sa svojim ćerkama Hanom i Katjom.

Ekipi emisije “Premijera” Bekvalčeva je otkrila da o potencijalnim momcima sada ne razmišlja, ali da udvarača ima na pretek.

– O momcima već jako dugo ne razmišljam, uopšte mi ne padaju na pamet, pametna sam u posljednjih godinu dana. Pišu mi preko Instagrama ali to ne bi želio da vidiš zaista – rekla je pjevačica kroz osmijeh.

Ona sada živi u Čeneju, blizu Novog Sada, u porodičnoj kući u koju je uložila veliku svotu novca. Novi dom prija kako njoj tako i njenim naslednicima.

– Moja djeca cvjetaju, meni je to najvažnije. Mi smo živjeli na Dedinju u Beogradu i nisam imala mogućnost da prošetam Hanu nigde osim ispred zgrade, a ovdje nam je sve nadomak ruke. Osjećam se kao svoja na svome, svuda je moja baza i moja djeca to osete. Hana je mnogo srećnija, vratila se u svoju školu – rekla je Nataša pred premijernim kamerama.

Portal Analitika