Košarka

SKANDAL U PIONIRU: Predsjednik Zvezde salutirao navijačima koji su urlali "Silov`o te Čović Bokane"

Koliko je večerašnji trijumf važan za Zvezdu najbolje je pokazao prvi čovjek kluba Nebojša Čović - koji je još u utorak počeo da vrši pritisak izjavama o rivalu, kada je na pres konferenciji ustvrdio da je Budućnost Voli državni projekat i tom prilikom javno zatražio pomoć svoje države u "poslu koji je pred njegovim klubom" - on je podržao skandalozno pjevanje mase u nekadašnjem "Pioniru" koja je u finišu utakmice zagrmjela na najprimitivniji način u smjeru predsjednika Budućnost Volija, Dragana Bokana, poručujući mu sljedeće: "Silov'o te Čović, Bokane".
SKANDAL U PIONIRU: Predsjednik Zvezde salutirao navijačima koji su urlali "Silov`o te Čović Bokane"
A.P.
A.P.Autor
Portal AnalitikaIzvor

Umjesto da osudi ovakvo sramno usklikivanje u dvorani, Čović se u početku slavodobitno smješkao, potom aplaudirao i na poslijetku rukom u vis pozdravio ovaj primitivni čin publike!?

Iako je tim iz Njegoševog parka ubjedljivo poražen na startu finalne serije (91-72), to nije bio razlog za sramno ponašanje prisutnih u dvorani.

Navijači crveno-bijelih su čitavo veče upućivali gomilu uvreda na račun košarkaša Budućnost Volija.

Tako je dvoranom odjekivalo: Šiptari, Šiptari! - a vrlo brzo su i nastavili: Je*o vas Milo!

A uvrede najprimitivnijeg tipa su uputili i prvom strategu "plavih", Jasminu Repeši, kome su uzvikivali: "Ustašo, ustašo"!.

Da ne pominjemo i to da su i sudije bile na meti, pa je utakmica nekoliko puta bila prekidana kako bi iz dvorane udaljili izgrednike koji su arbitre gađali upaljačima.

Umjesto da bude praznik košarke, prvi meč finalne serije se pretvorio u paradu skandaloznog ponašanja prisutnih, koji su nezapamćenim primitivizmom bacili sjenku na večerašnji derbi.

Zvezda, očigledno, ni nakon godinu dana nije preboljela činjenicu da joj je Budućnost Voli uzela titulu na parketu - usred Podgorice!

 

 

Portal Analitika