Politika

DPS u Beranama zakazao Izbornu konferenciju za 15. jun

Opštinski odbor DPS-a Berane donio je odluku o sazivanju Izborne konferencije za 15. jun, saopšteno je iz partije. 
DPS u Beranama zakazao Izbornu konferenciju za 15. jun
Portal AnalitikaIzvor

Juče su održane sednice Izvršnog i Opštinskog odbora DPS-a Berane, na kojima su članovi upoznati sa Odlukom Glavnog odbora DPS-a Crne Gore o raspisivanju izbora na opštinskom i državnom nivou, kao i sa pratećim dokumentima.

Bogdan Fatić, predsjednik OO DPS Berane, informisao je prisutne o planu predstojećih aktivnosti u susret lokalnim partijskim izborima.

"Opštinski odbor DPS-a Berane donio je odluku o sazivanju VIII Izborne konferencije DPS-a za 15. jun, zatim Odluku o kriterijumima, broju i načinu izbora predstavnika za VIII Izbornu konferenciju, kao i Odluku o formiranju radnih grupa za praćenje izbornih aktivnosti i pružanje pomoći mjesnim organizacijama u ovim aktivnostima.

Nakon sjednice Opštinskog odbora, održan je sastanak sa predsjednicima mjesnih odbora DPS-a i koordinatorima, na kojem je preciznije definisan način i vrijeme organizovanja sastanaka u mjesnim organizacijama.

Tokom diskusija na sjednicama Izvršnog i Opštinskog odbora, posebno je naglašeno da je potreban visok nivo odgovornosti svih učesnika u predstojećim izbornim aktivnostima, da bi se kroz izbor ljudi koji su posvećeni partiji i ostvarenju njenih programskih ciljeva konstituisali kvalitetni partijski organi, kako bi naša partija u narednom periodu mogla još kvalitetnije da odgovori svim izazovima koji se pred nju budu postavljali", navedeno je u saopštenju. 

Sjednicama Izvršnog odbora i Opštinskog odbora DPS-a Berane prisusvovali su Miodrag-Bobo Radunović, član Predsjedništva DPS-a i Drago Čantrić, član Izvršnog odbora partije. 

Portal Analitika