Crna hronika

Ulcinj: Uhapšene dvije osobe, oduzeta marihuana

Policija je danas u Ulcinju uhapsila A.B. (40) i B.B. (33) kod kojih je pronađena marihuana.
Ulcinj: Uhapšene dvije osobe, oduzeta marihuana
Portal AnalitikaIzvor

A.B. uhapšen je na magistralnom putu Sukobin – Ulcinj, nakon kraće potjere.

Naime, kada su policajci pokušala da ga zaustave radi rutinske kontrole on je odbio da uspori i dao se u bjekstvo na motoru marke „Yamaha“.

Nakon što su ga pripadnici policije sustigli, A.B. je uhapšen. Pregledom njegovog vozila pronađeno je pakovanje u kojem se nalazilo 4,3 kilograma marihuane.

U drugom, povezanom, slučaju policija je uhapsila B.B. i izvršila pretres podruma jedne kuće u kojem su pronašli pvc pakovanje sa 249,8 grama marihuane.

Takođe, pretresom je pronađeno više predmeta koji upućuju na sumnju da se na tom mjestu nalazila veća količina marihuane i da su u njoj vršilo prepakivanje u manja pakovanja radi dalje ulične prodaje.

Pronađena i oduzeta opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

„O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se A.B. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, a da mu se B.B. liši slobode i privede uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio isto krivično djelo u vezi sa krivičnim djelo pomaganje“, kazali su iz Uprave policije.

Portal Analitika