CEDIS

Sjutra višesatna isključenja struje

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
Sjutra višesatna isključenja struje
Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojima budu ugrađivan brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Podgorici, nova brojila dobiće Dušići 1 i 2, Tuški Rogami, Šipčanik i dio Maslina, a u Baru Bijela Glavica Dobra Voda, Pečurice, Rašketići i Bulevar Revolucije broj 1.

U Herceg Novom, brojila će dobiti Meljine, Braće Grakalića, Braće Pedišić, Zelenika, Šištet (iznad magistrale) i okolina škole u Sutorini, u Kotoru, Risan, centar Kostajnice, Škaljari i Prčanj, a u Nikšiću, dio Kuta, Vasiljevići i Carine.

U Podgorici, od osam sati i 30 minuta do 14 sati, bez struje će biti dio Lješkopoljske ulice, ulice Bora Tamindžića, Desanke Maksimović i Dušana Mugoše, od devet do 15 sati dio ul. Milana Raičkovića (zgrade i okolno naselje), a od 11 do 14 sati, dio Doljana.

Od devet do 12 sati i 30 minuta, struju neće imati dio Dajbaba, od osam do 15 sati, dio Dalmatinske, Obodinske i dio ulice Boška Buhe i ul. Ace Prljića, a od devet do 15 sati, zgrada B2 i soliter B1 u Bloku 5.

U Danilovgradu, od deset do 13 sati, bez struje će ostati Šume Bećirovića, Sušica, Kokotovac, Podglavice, Maljat, Kosić, Farmont, Betonjerka, Mamućevina, Jastreb, Koljat i dio Lazina.

Od 12 do 16 sati, bez struje će biti Novo Selo, Grbe, Klikovače, Daljam, Livade Bandićke, Lužnica, Ćafe, Baloče, Oraovica, Laško Rele, Dolovi Komanski, Crvena Paprat, Podkuk, Vučiji Studenac, Rupice Komanske, Mokanje.

U istom terminu, struju neće imati preduzeća „Savović“, „Selekt“, „Jovanović“ i „Volmont“, a od osam do 11 sati, dio Novog Sela, Suk, Mamućevina, Begovine, Plana, Strahinjići i privatno preduzeće „Kovinić“.

U Tuzima, od devet do 11 sati, struju neće imati Akšabanovići, Vulevići, Šipčanik, Gornji i Donji Milješ, Tuški Rogami, Krševo, Gureč, dio Kakaricke Gore, Omerbožovići, Kuće Rakića, Dinoša, Selište, Prifte, Pikalje, Tergija, dio oko Cijevne, Stanaj Adžaj i Ljuljanovići.

U Nikšiću, od osam do 11 sati, bez električne energije će biti dio Grahova (Gornje Polje), od 11 do 15 sati, dio Grahova u okolini hotela, a od osam do 15 sati, Praga.

U Herceg Novom, od osam do 15 sati, bez struje će ostati Kameno, Žlijebi i Ubla, a od devet do 12 sati, područje ispod objekta „Deli Radivoje“.

U Kotoru, od deset do 14 sati, struju neće imati Morinj (naselje Svrčak), od 11 do 14 sati centar Morinja, a od deset do deset sati i 30 minuta, centar Prčnja.

U Baru, od 11 do 13 sati, bez struje će biti Mrkojevići, Velika i Mala Gorana, Pečurice, Alkovića Brijeg i Kunje.

U Bijelom Polju, od deset do 14 sati, bez struje će ostati Tržni centar „Elkos“, a od devet do 16 sati, Pape, Čokrije, Grab, Bijeli Potok, Vergaševići, Kovren, Gorice, Bliškovo i Stožer.

U Mojkovcu, od devet do 14 sati, struju neće imati Štitarica.

U Kolašinu, od osam do 15 sati, bez struje biće Skrbuša, Mateševo, Jabuka, Drndari, Rečine, Vraneštica, Vukićevića Lug, Bare Kraljske, Osreci, Mioska, Ljuta, Poznja i Gornja Morača.

U Beranama, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez električne energije biće Petnjik, Dapsići, Tmušići, Zagorje, Donje Luge, Donja Rženica, Rovca, Kaludra i planinski prevoj Lokve.

U Andrijevici, od osam sati i 30 minutado 14 sati i 30 minuta, struju neće imati Poda i Jošanica.

U Rožajama, od devet sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta, bez struje ostaće selo Halilovići, a od 12 do 14 sati i 30 sati minuta, dio naselja Suho Polje.

U Plavu, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje će biti selo Rudo Polje i jedan dio Naselja.

U slučaju loših vremenskih uslova radovoi će biti odgođeni.

Portal Analitika