Region

Starlete će iz rijalitija morati u policiju

Šapčanin Mihailo Maksimović, osuđivani makro, uhapšen je ponovo prije nekoliko dana na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", i kod njega su pronađeni spiskovi djevojaka koje su radile za njega. Njegovo ime se posljednjih dana često pominje i u rijalitiju "Zadruga" i nekoliko učesnica međusobno se optužuju da rade za Maksimovića, te će najvjerovatnije one biti izvedene iz rijalitija kako bi bile saslušane u policiji zbog ovih navoda.
Starlete će iz rijalitija morati u policiju
Portal AnalitikaIzvor

Kod Maksimovića su prilikom hapšenja pronađeni spiskovi i uredno vođena evidencija o svim devojkama koje je podvodio, ali i o klijentima koji su koristili njihove usluge, a s obzirom na to da su zadrugarke posljednjih dana u rijalitiju pominjale upravo Mihailovo ime, policija će najvjerovatnije zbog ovog slučaja izvesti iz rijalitija Sanju Stanković, Anu Korać i Minu Vrbaški i privesti ih na saslušanje, piše Informer.

Učesnice ovog rijalitija više puta su jedna drugu optuživale za prostituciju. 

S obzirom na to da su starlete pomenule upravo Maksimovića dok su se u rijalitiju svađale oko toga koja od njih uzima novac za seks, policija je odlučila da ih ispita šta sve znaju o njmu.

- Dobrojevićeva je aludirala na to da je Maksimović podvodio Stankovićevu. Policija treba da utvrdi šta je od ovoga istina, a šta su rijaliti prozivke - rekao je izvor lista "Informer".

On je dodao da se na Maksimovićevom spisku nalazi šest poznatih učesnica rijalitija i da je za sada poznato da će zbog ovog slučaja iz rijalitija biti izvedene Ana, Sanja i Mina Vrbaški, na saslušanje.

- Svakog dana neko od takmičara ovog rijalitija tvrdi da ima dokaze kako se njih tri prostituišu. Vrbaški je čak priznala da je kao maloljetna uzimala pare za seks. U vreme dok je primala klijente u stanu na Vračaru, živjela je sa Koraćevom. Kad je reč o Stankovićevoj, Zorica Marković i Marko Miljković tvrde da su je videli u katalogu makroa - kaže izvor ovog lista.

Učesnica ovog rijalitija Mina Vrbaški, nedavno je pred kamerama priznala da se neko vreme bavila prostitucijom kako bi izdržavala svoju porodicu koja je bila u teškoj finansijskoj situaciji.

Portal Analitika