Crna hronika

Pljevlja: Uhapšen osumnjičeni za podmetanje eksploziva ispod vozila

Pljevaljska policija uhapsila je S.J. (21) iz tog grada zbog sumnje da je postavio eksploziv ispod vozila sugrađanina M. D, saopšteno je iz Uprave policije.
Ilustracija
Ilustracija
Portal AnalitikaIzvor

„Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je S. J. danas oko 5:10 časova, u Ulici Marka Miljanova u Pljevljima, ispod prednjeg desnog točka vozila ʼškoda octaviaʼ, vlasništvo M. D, postavio eksploziv koji je potom aktivirao, a zatim pobjegao sa lica mjesta. Od dejstva eksplozije nastala su oštećenja na vozilu kao i oštećenja na prozoru jednog stana u zgradi koja se nalazi u blizini mjesta gdje je vozilo bilo parkirano. Službenici CB Pljevlja su događaj koji je prijavljen po nepoznatom počiniocu, efikasnim aktivnostima koje su preduzeli, rasvijetlili u rekordnom roku, što predstavlja izuzetan uspjeh imajući u vidu način izvršenja krivičnog djela“, saopšteno je iz Uprave policije.

S. J. je identifikovan, lociran, pronađen i uhapšen i on je, uz posebni izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca, priveden državnom tužiocu u ODT u Pljevljima, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. 

Portal Analitika