Politika

Knežević: Goldsmit izrazio zabrinutost zbog ponašanja crnogorske Vlade

Predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević sastao se u Londonu sa poslanikom britanskog parlamenta Zakom Goldsmitom, jednim od uticajnih funkcionera vladajućih konzervativaca.
Knežević: Goldsmit izrazio zabrinutost zbog ponašanja crnogorske Vlade
Portal AnalitikaIzvor

“Imali smo veoma produktivan sastanak sa g. Goldsmitom, sa kojim sam razgovarao o korupciji i kriminalu u Crnoj Gori i izrazio zabrinutost zbog ponašanja crnogorske vlade i njene zloupotrebe javnih institucija na štetu naroda. Razgovarali smo o hitnoj potrebi za promjenom rukovodstva zemlje i okončanjem dominacije predsjednika Mila Đukanovića, kako bi Crna Gora mogla postati istinska demokratija”, izjavio je Knežević.

Knežević je naglasio da je posvećenost Crne Gore ciljevima otvorenog društva, tolerantne, transparentne i Vlade koja je okrenuta potrebama građana, ključna za obezbjeđivanje budućnosti Crne Gore u EU.

“Kao poslovni čovjek koji je skoro tri decenije bio posvećen dovođenju stranih investicija u Crnu Goru, znam koliko su demokratske reforme važne za ohrabrivanje direktnih stranih investicija. Pozvao sam građane na promjene kako bismo mogli osigurati prosperitetniju budućnost”, rekao je Knežević u razgovoru sa Goldsmitom.

Portal Analitika