Crna hronika

Zbog napada uhapšeno 10 Varvara, Čaka Ivanović zadržan do 72 sata

Policija jw, zbog napada navijača navijačke grupe „Varvari“ na policijske službenike nakon fudbalske utakmice u Nikšiću, kada je povrede zadobilo šest policijskih službenika, do sada, uhapsili deset lica.
Zbog napada uhapšeno 10 Varvara, Čaka Ivanović zadržan do 72 sata
Portal AnalitikaIzvor

Danas su slobode lišeni:
-    A.I. (40), N.M. (24), S.V. (19) i M.B. (26), zbog sumnje da su počinili krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, i
-    S.D. (43), B.V. (30), L.B. (28) i M.S. (33), zbog počinjenog prekršaja iz čl. 30 Zakona o sprječavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.

Podsjećamo da su slobode juče lišeni i:
-    R.R. (40) i M.V. (33), zbog počinjenih prekršaja iz čl. 11 Zakona o javnom redu i miru i iz čl. 30 Zakona o sprječavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.

''A.I, N.M, S.V. i M.B. su privedeni tužiocu koji je, nakon saslušanja, donio rješenje o zadržavanju za A.I. u policijskim prostorijama do 72 sata u kojem roku će biti priveden nadležnom sudiji za istragu, dok su N.M, S.V. i M.B. pušteni da se brane sa slobode.

Sva lica lišena slobode su iz Podgorice. Kvalifikaciju krivičnih djela i prekršaja izvršio je nadležni državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću.

Policijske aktivnosti na identifikovanju i procesuiranju ostalih lica koja su napala policijske službenike i narušavala javni red i mir se nastavljaju'', saopšteno je iz UP


 

Portal Analitika