Politika

Knežević: Proteste ne može da vodi Džemal, Vijesti već dijele ministarska mjesta

Vlasnik Atlas grupe Duško Knežević, za kojim je raspisana Interpolova potjednica, izjavio je da proteste ne može da vodi Džemal Perović već da Djukanovića može da sruši samo Crnogorac “snažan poput Mila”.
Knežević: Proteste ne može da vodi Džemal, Vijesti već dijele ministarska mjesta
IN4SIzvor

„Protest se mora radikalizovati. Neozbiljno je i davati uslove opoziciji, a imati za protivnika jednog Đukanovića, koji drži sve konce u svojim rukama. Đukanović se ne ruši zabavama i pjesmicama, njega mora da sruši neki Crnogorac, snažna ličnost koja bi ga natjerala u Spuž ili u bjekstvo u inostranstvo”, rekao je on za in4s.

Kako je dodao, ne može Džemal da vodi proteste već to mora da bude neko snažan poput Mila, neko ko je zaista kadar da mu se suprotstavi. "Ne znam ko bi to mogao da bude, ali sam spreman da pomognem, i idem do kraja. Imam municije za dug rat koji Đukanović neće izdržati“, rekao je om.

Ocijenio je da su za rušenje  Mila potrebne ogromne pare, timovi u zemlji i inostranstvu, te da ljudi iz Odupri se to ne znaju. Smatra da su oni pod uticajem Demokrata, Vijesti, i DB-a preko Hodžića.

Kako je dodao, u jednom momentu Vijesti su shvatile da je postao previše jak, pa su počeli da mu šalju neprimjerene poruke preko kolumnista.

„Vijesti medijski rade dobar posao, ali previše sebi daju za pravo, oni već uveliko dijele ministarska mjesta u budućoj vladi, što je van pameti“, rekao je on.

Kako je dodao, Odbor za proteste kaže da im smeta, a da on sa druge strane ja pokušava da svojim djelovanjem, naročito na međunarodnom planu, razobliči hobotnicu.

On je dodao da je prerano izbacivao snimke i saznanja, da ima još diskriminišućih snimaka, ali da će ih izbaciti onda kada on to odluči.

Portal Analitika