Zabava

Objavljena prva imena sa ovogodišnje liste izvođača

“Kucnuo je čas! Sa nestrpljenjem smo iščekivali ovaj trenutak. Uvjereni smo i vi. A ovo je tek početak”, navode iz organizacije Bedem festa.
Objavljena prva imena sa ovogodišnje liste izvođača
Portal AnalitikaIzvor

“U susret desetom jubilarnom izdanju Bedem festa, zadovoljstvo je započeti sa objavom izvođača, jer su upravo oni ti koji po kojima smo uvijek bili jedinstveni i drugačiji, između ostalih stvari”, navodi direktor Petar Šundić.

“Čast i privilegiju da otvori fascinantnu listu izvođača prepustili smo upravo njoj, nepravedno zaboravljenoj i zapostavljenoj Madam Piano”, ističe Petar.

“Riječ je o izuzetnoj divi prepoznatljivog glasa koji izaziva divljenje i poštovanje, svojevrsnu mističnost i duhovnost”, nastavlja on.

Prema njenim riječima “evo, razbijam flašu šampanjca o tvoj brod, nek zaplovi sa srećom”.

“Biće to prava radost uživati u njenim notama i iznenađenjima koja nam priprema za Bedem fest”, ističu iz organizacije.

“Šta reći za sljedeće ime? Lik koji je napunio Dragstor i Tvornicu, neko ko izaziva veliko poštovanje sve većeg broja poštovalaca, zagovornik filosofije “manje je više”. Autentičan u svojoj formi izražaja, neko ko će nas sigurno povesti u svijet magije u ambijentu Starog Grada Bedema i drevnih zidina”. “To je Svemirko. Muzička galaksija i beskonačnost”, ističe Petar.

“Pozivamo vas da se upustite sa nama u avanturu zvanu Bedem fest. Biće to jedno nezaboravno putovanje za sve nas. Srećno”, završava Šundić.

Deseti Bedem fest održaće se od 2-4 avgusta.

Portal Analitika