Crna hronika

Pogledajte fotografije brutalno isprebijanog vođe Varvara (FOTO)

Navijači Budućnosti objavili su na društvenim mrežama nove fotografije povrijeđenih navijača nakon sinoćnjeg sukoba sa policijom poslije utakmice Sutjeska-Budućnost.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Portal Analitika/TwitterIzvor

Na fotografijama je povrijeđeni navijač i jedan od vođa Varvara Aleksandar Čaka Ivanović koji je zadobio više povreda u predjelu glave i tijela.

Kako su "Varvari", juče saopštili, intervencija policije je, kako tvrde, bila prekomjerna i bespotrebna.

"Nadamo da će unutrašnja kontrola, Etički odbor, Građanski Savjet za kontrolu policije i Ombudsman reagovati na ovakav teror i samovolju 'profesionalaca' koje plaćamo. Do tada, pozdrav za organizovanu huligansku grupu- Ultra MUP", stoji u saopštenju Varvara.

cakaivanovic2

Iz Uprave policije je, međutim, danas saopšteno da vrlo odgovorno tretiraju i detaljno analiziraju događaj od sinoć, u kojem je, kako su saopštili, nakon fudbalske utakmice u Nikšiću izvršen brutalan napad na policijske službenike, a kojom prilkom je povrijeđeno šest policijskih službenika.

"Ukoliko se utvrdi da je bilo koji policijski službenik prekoračio ovlašćenja, policija će preduzeti aktivnosti kako bi se pokrenuo odgovarajući postupak u okviru policije", kazali su iz policije. 


 

Portal Analitika