Crna hronika

Varvari Podgorica: Ima i povrijeđenih navijača (FOTO)

Mnogo navijača FK Budućnosti je povrijeđeno tokom sukoba s policijom nakon utakmice Sutjeska - Budućnost u Nikšiću, navodi se na fejsbuk stranici Varvari Podgorica.
 Varvari Podgorica: Ima i povrijeđenih navijača (FOTO) Foto: PA
Portal Analitika, facebookIzvor

Nakon završetka utakmice i ulaska navijača u teren da se pozdrave sa svojim igračima, taman kada je trebalo da se kompletna drama sa terena smiri - došlo je do prekomjerne i totalno bespotrebne intervencije policije ka navijačima Budućnosti, navodi se na toj stranici.

varvari-podgorica-povrijedjeni3


„Povrijeđeno je mnogo navijača od kojih su medicinsku pomoć zatrazili samo oni u krajnjoj nuždi, oni najteže povrijeđeni, zbog prijetnji profesionalaca u uniformama da “će nas u tamnicu sve poslati. Nadamo da će unutrašnja kontrola, etički odbor, građanski Savjet za kontrolu policije i ombudsman reagovati na ovakav teror i samovolju 'profesionalaca' koje plaćamo“, navodi se na stranici na kojoj su objavljene i fotografije.

varvari-povrijedjeni

Pojedini mediji su ranije večeras objavili da je na jednoj od slika dugogodišnji vođa navijača Budućnosti, Aleksandar Čaka Ivanovića, kome je u sukobu s policijom razbijena glava.

Portal Analitika