Zabava

Darko Lazić odustaje od terapije

Pjevač Darko Lazić još uvijek se oporavlja od saobraćajne nezgode koju je imao krajem prošle godine. On je duži vremenski period proveo u bolnici, a po izlasku iz ove ustanove pjevač je dobio terapiju koju mora da poštuje kako bi mogao ponovo bez štaka da stane na noge.
Darko Lazić odustaje od terapije
Kurir/TračaraIzvor

Međutim, pjevač je odlučio da prekine terapiju, pošto smatra da će moći uskoro ponovo da stane na noge. Darko Lazić se vratio u rodni Brestač, a jednom u toku nedjelje odlazi u Dom zdravlja u Rumi.
 
“Muka mi je od terapija. Ne mogu više. Neću da idem nigdje. Dobro sam i ide sve nabolje. Još malo, pa bacam i ove štake. Dosta je više, ne mogu da ležim u krevetu”, navodno se Lazić žalio svojim prijateljima.

Lazić je ovu odluku, kako navode izvori, donio zbog svoje vjerenice Marine Gagić koja je trenutno u drugom stanju. Inače, pjevač je do Božića imao odličnu saradnju sa ljekarima, da bi nakon ovog praznika i prelaska na kućno liječenje prestao da se pridržava redovnih terapija.

“Ne želi da se razdvaja od Marine i hoće da uživa u svakom trenutku njene trudnoće. Pošto trenutno ne radi, vrijeme uglavnom provodi sa njom, porodicom i prijateljima”, priča izvor, piše Kurir.
 

Portal Analitika