Crna hronika

Krivična prijava protiv Miomira Radunovića

Čovjek koji je nedavno pretukao dvije djevojke dobio krfivičnu prijavu zbog razbojništva.
Krivična prijava protiv Miomira Radunovića
Portal AnalitikaIzvor

Podgorička policija podnijela je danas krivičnu Miomira Radunovića (59) zbog sumnje da je opljačkao jedan objekat u Podgorici prije osam godina, saznaje Portal Analitika. Radunović se trenutno nalazi u ZIKS-u.

Kako je naknadno potvrđeno iz Uprave policije protiv Radunovića je podnesena krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio oružanu pljačku 29. oktobra 2011. godine.

''On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio tako što je ušao u automat klub „Triling“ u Moskovskoj ulici, repetirao pištolj koji je usmjerio u pravcu zaposlenog V.J. i prijeteći mu tražio novac. Osumnjičeni je tom prilikom iz automat kluba otuđio novac u iznosu od 1.100 eura'', potvrđeno je iz UP.

Radunović je široj javnosti poznat po tome što je u novembru prošle godine u objektu brze hrane ''Perper'' kod Sahat kule brutalno pretukao dvije sugrađanke D. R. (22) i T. P. (22). Zbog ovog događaja Radunović je pravosnažno osužen na 20 mjeseci zatvora uz obavezno liječenje od alkoholizma.

Takođe Miomir Radunović 17 puta pravosnažno je osuđivan od više sudskih istanci u Crnoj Gori i regionu.

Osuđivan je za različita krivična djela, a najbrojnija su ona za nasilje. Presude su donosili Opštinski sud Titograd, Opštinski sud Danilovgrad, Osnovni sud Podgorica, Viši sud Podgorica, Okružni sud Beograd, Opštinski sud Beograd, Opštinski sud Kruševac i Vojni sud Split.

Osuđivan je na 17 kazni zatvora u trajanju od nekoliko mjeseci do nekoliko godina, sa najvećom zatvorskom kaznom od šest godina, a takođe su mu izricane popravno-vaspitne mjere kao maloljetniku.

 

Portal Analitika