Marketing

Uz karticu i Wi-Fi

Universal Capital Banka, u saradnji sa kompanijom Mastercard, implementirala je nove usluge za klijente, korisnike Mastercard Platinum Credit kartice, čime su uz postojeći Lounge Key program klijentima omogućene još dvije prestižne usluge, Boingo Global Wi-fi i Consiergeservis.
Uz karticu i Wi-Fi
Izvor

UCB je prva u regionu lansirala Lounge Key program još u avgustu 2017.godine, koji otključava vrata preko 800 poslovnih loža na aerodrima širom svijeta. Od danas tu je i premijerno Boingo Global wi fi, koji uz Concierge servis, ovu ponudu za premium korisnike koji često putuju čini kompletnom i još relevantnijom.

Boingo Global wi-fi, Globalno neograničen!

Pristup 1+ milion pristupnim tačkama širom svijeta- Uz ovaj servis korisnik Mastercard Platinum Credit kartice može biti siguran da će imati pokrivenost Wi-fi-om u zemlji i inostranstvu gdje god postoje uslovi za to kod određenih kompanija.  

Uključuje pristup tokom leta gdje je to dostupno- Uz Boingo Global Wi-fi servis imate mogućnost pokrivenosti Wi-fi-om cak i u samom avionu na letovima avio kompanija Lufthansa, Aer Lingus, AirFrance, Virgin Atlantic, Etihad Airways, Singapore Airlines, China Airlines, Japan Airlines i mnogi drugi.  Pristup do četiri uređaja, uključujući mobilne telefone, tablete, laptopove; 24/7 podrška korisnicima putem elektronske pošte, telefona, chat-a i društvenih mreža- Sve informacije o dostupnosti Boingo Global Wi-fi-a možete dobiti pristupom web site-u mastercard.boingo.com ili putem Wi Finder aplikacije.

19ucblogoConsiergeservis– pruža sve i odmah!

Vlasnici UCB Mastercard Platinum Credit kartica imaju na raspolaganju logističku podršku pribavljanju širokog spektra usluga, ali i mogućnost da dožive različita jedinstvena iskustva. Koristeći Consierge program imate mogućnosti rezervacije i kupovine karata za najveće sportske događaje, izložbe, modne revije,pristup najboljim hotelima, restoranima, klubovima, spa centrima i luksuznim proizvodima na više od 40.000 lokacija širom svijeta. Dovoljno je da pozovete broj +382 20 67 33 11 koji vam je uvijek na usluzi u periodu od 9.00 h do 17.00 h na lokalnom jeziku, a nakon naznačenog vremena na engleskom jeziku.
Posvećena izazovima današnjeg bankarstva, kontinuirano sprovodeći unapređenje kartičnog programa Mastercard,Universal Capital banka se trudi da konstantno prati potrebe svojih korisnika i tržista, saopštio je Glavni i zvršni direktor Miloš Pavlović.
 

Portal Analitika