Crna hronika

Rasvijetljen napad na američkog državljanina u Novom

Protiv Novljana T.P. (67) i T.P. (40) podnijete su krivična prijave zbog sumnje da su napali američkog državljanina Jurija Sigalova.
Rasvijetljen napad na američkog državljanina u Novom
Portal AnalitikaIzvor

 „Naime, službenici CB Herceg Novi su obaviješteni, 22. marta 2019. godine, od strane J.O.S. da je u Herceg Novom fizički napadnut od strane dva njemu nepoznata lica.  J.O.S. je ukazana ljekarska pomoć u JZU Zavod za hitnu medicinsku pomoć u Herceg Novom, a policijski službenici su odmah postupili po njegovoj prijavi i preduzeli sve neophodne mjere i radnje na identifikaciji i procesuiranju osumnjičenih lica.  O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom“, navodi se u saopštenju MUP-a.  

Kriminalističkim mjerama i radnjama službenici CB Herceg Novi su identifikovali lica osumnjičena za ovo krivično djelo, T.P. (67) i T.P. (40) iz Herceg Novog, i tom prilikom protiv njih podnijeli nadležnom tužiocu, shodno njegovom izjašnjenju, krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo laka tjelesna povreda. 

Sumnja se da su ova dva lica sa J.O.S. prvo imala verbalni konflikt te da su ga potom i fizički napala, a sve zbog toga što je na putu do apartmana u kojem je bio smješten  J.O.S. prešao preko njihovog imanja.
 

Portal Analitika