Politika

DNP: Ispada da je članica NATO bombardovala samu sebe

Svi čestiti i patriotski nastrojeni građani Crne Gore sjutra će obilježiti dvadesetogodišnjicu NATO-bombardovanja SRJ, s pijetetom se prisjećajući brojnih, nevinih žrtava, koje su pale i u Crnoj Gori, u suludom naumu Zapada da sprovede avionske napade i ubijanja nedužnog stanovništva u srcu civilizovane Evrope, saopšteno je iz DNP-a.
DNP: Ispada da je članica NATO bombardovala samu sebe
Portal AnalitikaIzvor

"Pritom, režim Mila Đukanovića danas zastupa grotesku od članice NATO – Crnu Goru, jedinu zemlju koju je NATO prvo bombardovao, pa ona onda poslušnički i vazalski, zaboravljajući svoje poginule građane, ušla u njegov sastav.  Zato i ispada da je članica NATO bombardovala samu sebe, što i dolikuje ovom grotesknom režimu, spremnom da Crnu Goru izloži poniženjima u cilju očuvanja mafiokratske vlasti. Crnu Goru, koju je aktuelni režim zadužio sa više od tri milijarde eura, i pritom hvali navodno blagostanje osiromašene zemlje, zasijane osiromašenim uranijumom", navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika. 

Kako se ističe, dvadesetogodišnjica NATO-bombardovanja Crne Gore treba još jednom da posluži kao flagrantan dokaz beskrupuloznosti vlasti, koja je prešla i preko pogibija svojih građana u cilju očuvanja pozicija. 

"Time je pokazala svoju vječitu spremnost da gazi preko žrtava do svojih privatnih, nehumanih ciljeva, pred kojima padaju norme, zakoni i dostojanstvo zemlje, gdje ostaje izreka da čast i bruka žive dovijeka. Za ovu vlast i danas važi  to drugo, kao za vazale, koji su se priklonili ubicama svojih građana, i to iz sebičnih razloga. A te razloge prepoznaju svi građani Crne Gore, kao strah ovdašnjih oligarha da im Zapad ne aktivira brojne optužnice, po kojim bi trebalo da su već odavno po zatvorima. A strah čovjeku kalja obraz često, kako se kaže i pamti u Crnoj Gori. Kao što će se vječno pamtiti i svaka žrtva NATO-agresije u našoj zemlji i Srbiji. A pamti se, i vidi, i servilno pristupanje režimske Crne Gore savezu sa onima, koji su njene građane nasilno lišavali života i rušili našu zemlju avionskim projektilima, sijući haos i smrt po Crnoj Gori.", zaključuje se u saopštenju. 
 

Portal Analitika