Vaterpolo

Crna Gora poražena od Italije za kraj "Uskršnjeg turnira"

U15 reprezentacija Crne Gore porazom je završila takmičenje na "Uskršnjem turniru" u Bečeju. Mlade "ajkule" su u posljednjem kolu poražene od Italije 11:6, i takmičenje su završile sa trijumfom, remijem i dva poraza.
Crna Gora poražena od Italije za kraj "Uskršnjeg turnira"
wpolo.meIzvor

Nakon pada u drugoj četvrtini koja je pripala Italijanima 5:1, uspjeli smo da se vratimo i priđemo na gol zaostatka, ali novi pad u igri u posljednjih osam minuta koje "azuri" rješavaju u svoju korist ponovo sa 5:1, za prvi trijumf Italijana nakon tri poraza.

Po dva gola za našu reprezentaciju postigli su Vladan Vukićević i Baštrica, a po jedan Rajhel i Vukšić.

Sastav Crne Gore u duelu sa Italijom: Bulajić, Kankaraš, Krivokapić, Bošković, Rajhel, Vukšić, V. Vukićević, Moračanin, Janović, Baštrica, L. Vukićević, Vučković, Bjelica. Trener je Veljko Uskoković, pomoćnici su Aleksandar Aleksić i Marko Franeta, doktor je Đorđe Klajn.

Naša reprezentacija u utorak se seli za Podgoricu gdje će trenirati do početka kvalifikacionog turnira za odlazak na Evropsko prvenstvo koji je na programu na bazenu SC "Morača" u Podgorici od 28. do 31. marta. Podsjećamo, u grupi su još selekcije Mađarske, Rusije, Turske i Moldavije. Prve četiri ekipe sa turnira plasiraće se na smotru najboljih selekcija Evrope.   
 

Portal Analitika