Abiznis

Savremeno komuniciranje ZA savremeno poslovanje

Drugi ciklus obuke „Savremeno komuniciranje ZA savremeno poslovanje“, koji je u toku, okupio je veliki broj polaznika, najviše iz opštinskih preduzeća i institucija Vlade Crne Gore, a privatni sektor trebalo bi više da se uključi u takvu vrstu edukacije.
Savremeno komuniciranje ZA savremeno poslovanje
PR CentarIzvor

To je saopštila predsjednica Odbora za PR i marketing u Asocijaciji menadžera Crne Gore (AMM) i koordinatorka obuke Ana Martinović povodom drugog ciklusa obuke „Savremeno komuniciranje za savremeno poslovanje“. Obuka se realizuje u organizaciji AMM-a uz saradnju sa Upravom za kadrove Vlade Crne Gore.

„Nakon prvog ciklusa obuke koji se održao krajem prošle godine, kada je blizu 30 polaznika uspješno završilo obuku, interesovanje je bilo veliko da nastavimo. Sada opet imamo veliki broj polaznika i to uglavnom iz institucija Vlade Crne Gore i grada Podgorice“, rekla je Martinović.

Ona je kazala da veliko interesovanje za takvu obuku postoji u državnim institucijama, apelujući na privatni sektor da se uključi u takvu vrstu obuke, „zato što posluju u Crnoj Gori i tržišno su orjentisani, a svoj proizvod ili uslugu ne mogu učiniti konkurentnim bez strateški isplanirane i dobro sprovedene komunikacije“.

„Predavači su isti kao na prvom ciklusu obuke, tako da će 13 eminentnih stručnjaka obučavati polaznike na različite teme, počev od međuljudskih odnosa, interne komunikacije, preko javnog nastupa, krizne komunikacije i komunikacije putem medija savremenog doba, a to su naravno društvene mreže“, rekla je Martinović.

Ona je najavila da će polaznici obuke do kraja aprila biti u prilici da nauče da na još bolji način „iskomuniciraju“ instituciju, preduzeće, uslugu, proizvod ili projekat.

Portal Analitika