TV / Film

Stigao trejler za novi film Kventina Tarantina (VIDEO)

Trejler novog filma Kventina Tarantina izašao je danas. Film "Bilo jednom u Holivudu" (Once Upon a Time in Hollywood) biće premijerno prikazan u Velikoj Britaniji 14. avgusta.
Stigao trejler za novi film Kventina Tarantina (VIDEO)
NezavisneIzvor

Radnja novog filma Kventina Tarantina smještena je u 60-te godine prošlog vijeka, vrijeme kada je filmska industrija počela da pada pod uticaj hipi kulture. To je ujedno i vrijeme ubistava koja su počinili Čals Menson i pristalice njegovog kulta.

Glavne uloge u filmu tumače Bred Pit i Leonardo Dikaprio, koji igraju izmišljene likove. Dikaprio tumači lik Rika Daltona, televizijskog glumca koji nije uspio da se probije na filmsko platno, a Pit igra njegovog kaskadera.

Daltonovu komšinicu Šeron Tejt tumači glumica Margot Robi, Bert Rejnolds je Džordž Špan, vlasnik kuće koju su unajmili članovi Mensonovog kulta. Demijan Luis je Stiv Mekvin, a Dakota Fening igra Linet "Skverki" From, Mensonovu sljedbenicu.

U filmu će se pojaviti i Al Paćino koji će tumačiti Daltonovog agenta. Pojaviće se i nedavno preminuli glumac Luk Peri, kao i Nikolas Hamond i Emili Hirš.

U videu u nastavku pogledajte trejler filma.


 

Portal Analitika