Politika

Odbornici BS u Tuzima da podrže Đeljošaja

Predsjedništvo Bošnjačke stranke, na večeras održanoj sjednici kojom je predsjedavao potpredsjednik Osman Nurković, preporučilo je odbornicima BS-a u Skupštini opštine Tuzi da podrže kandidata Albanskog foruma za predsjednika lokalnog Parlamenta Nika Đeljošaja, saopšteno je iz te stranke.
Odbornici BS u Tuzima da podrže Đeljošaja
Portal AnalitikaIzvor

"Nakon konstituisanja lokalnog Parlamenta Tuzi, BS očekuje nastavak pregovora o sklapanju koalicije koja bi vršila vlast u narednom periodu. Takođe, predsjedništvo BS je ocijenilo da je postignuti rezultat sa lokalnih izbora izvanredan i dalo punu podršku opštinskom odboru Tuzi u daljim aktivnostima", saopšteno je Portalu Analitika sa sjednice. 

Podsjećaju da je BS osvojila 961 glas na lokalnim izborima održanim 3. marta za Skupštinu opštine Tuzi i biće zastupljena sa četiri odbornička mandata.

"Predsjedništvo BS je analiziralo funkcionisanje koalicije na državnom  nivou. Zaključeno je da vladajuća koalicija funkcioniše dobro, što potvrđuju ostvareni rezultati na svim poljima u prethodnom period. Ocijenjeno je i da su kadrovi Bošnjačke stranke u Vladi Crne Gore, državnim institucijama i preduzećima dali veliki doprinos u uspješnom radu i funkcionisanju", zaključuje se u saopštenju.
 

Portal Analitika