Zabava

Džoni Dep se povrijedio tokom snimanja filma u Tivtu

Džoni Dep  je tokom snimanja filma u Crnoj Gori povrijedio vrat i ljudi iz produkcije pozvali su fizijatra, doktorku Renatu Bergam Grandis, načelnicu bolnice u Risnu, koja je inače rođena tetka glumice Marije Bergam.
Džoni Dep se povrijedio tokom snimanja filma u Tivtu
BlicIzvor

Doktorka Renata je Depu imobilisala vrat i posavjetovala ga, a onda se na Fejsbuku pohvalila da ima svjetski poznatog pacijenta.

Njena bratanica Marija Bergam  je otkrila da je doktorki zabranjeno da javno govori o slavnom glumcu.

"Moja tetka je potpisala ugovor kojim se obavezala na ćutanje o holivudskom glumcu, te ne smije da priča o saradnji sa njim", potvrdila je glumica Marija Bergam.

A dok je snimao kadrove na Miholjskoj prevlaci, ostrvu čiji jedan dio je u vlasništvu crkve, koja je prethodno izdala dozvolu za snimanje, Dep je privukao pažnju sveštenstva.

"Jedan od paroha je potegao veze i poznanstva da bi se fotografisao sa Depom, a glumac je pristao i ispunio mu želju i upoznao se sa parohijom", kaže jedna Tivćanka koja je prisustvovala toj sceni.

Džoni je bio je smješten u luksuznom primorskom rizortu, gdje su ga čuvali danonoćno.

Kao i u Beogradu, uz glumca je u Tivat iz Amerike doputovao čitav tim ljudi, od posluge, asistenata, menadžera.

"Dep ima svoj jelovnik, ali povremeno na prijedlog filmadžija i glavnih hotelskih menadžera poželi da proba i neki od lokalnih specijaliteta. Za njegove potrebe dovezen je specijalni brod, pa može i morem da stigne do filmskog seta", otkriva izvor “Blica”.

Holivudska zvijezda Džoni Dep završio je snimanje kadrova filma “Minamata” u Tivtu.

Sljedeća destinacija je Japan.
 

Portal Analitika