Društvo

Još jedna donacije njemačke policije

Njemačka je danas donirala crnogorskoj Upravi policije specijalističku opremu – četiri termovizijske kamere koje će koristiti službenici Sektora granične policije u cilju detekcije kretanja lica i vozila, radi sprječavanja svih oblika prekograničnog kriminala.
Još jedna donacije njemačke policije
Portal AnalitikaIzvor

Njemačka je tokom 2018. godine crnogorskoj graničnoj policiji donirala više vrsta specijalističke opreme u vrijednosti od 931.000 eura, kao i organizovala značajan broj obuka naših policijskih službenika za primjenu doniranih sredstava.

Direktor Uprave policije Veselin Veljović sastao se danas sa potpredsjednikom Sjedišta Savezne policije SR Njemačke Jirgenom Šubertom.

Veljović i Šubert potvrdili su još jednom kvalitetnu profesionalnu i partnersku saradnju koju policije dvije države ostvaruju kako na strateškom tako i na operativnom nivou.

Sastanak je upriličen u Budvi, u susret međunarodnoj konferenciji „Zajednički odgovor na planu suzbijanja ilegalnih migracija i njihovog uticaja na terorizam“ na kojoj učestvuje i delegacija njemačke policije, a koja će biti održana sjutra u hotelu Splendid u Budvi.

 

Portal Analitika