Društvo

Knežević ponovio da ima snimke na kojima Djukanoviću daje novac

Vlasnik Atlas grupe Duško Knežević, za kojim je raspisana Interpolova potjernica, ponovio je da posjeduje snimke na kojima se vidi da predsjednik Milo Djukanovich od njega uzima novac.
Knežević ponovio da ima snimke na kojima Djukanoviću daje novac
Portal AnalitikaIzvor

„Snimak ćeš odgledati onda kada bude potrebno, ukoliko nastaviš da se oglušuješ o realnost“, naveo je Knežević u odgovoru na Djukanovićeve jučerašnje tvrdnje da takvi snimci ne mogu postojati, jer od njega nikada nije uzeo pare.

On tvrdi da postiji snimak na kojem se vidi da Djukanović uzima sportsku torbu plave boje u kojoj je novac. Knežević već mjeseca tvrdi da posjeduje snimke na kojima se vidi da Djukanović uzima novac ali ih ne objavljuje. Predsjednik države je medjutim te tvrdnje nekoliko puta negirao.

Kako tvrdi Knežević u danasšnjem reagovanju, Djukanović je od njega u posljednjih 25 godina više puta uzimao novac. „Ti lično ili si slao svoje tjelohranitelje. Osim novca, od mene si preko njih dobijao vrijedne umjetničke slike koje sada krase tvoj dom. Imaš moju saglasnost da ih pokažeš javnostiSjećaš li se zašto si slao svog tjelohranitelja kod mene u Ulicu Koste Stojanovića u Beogradu? Da te podsjetim – bila je to druga polovina 90-tih, kada si odlučio da ubiješ svog političkog oca Slobodana Miloševića. Došao je tvoj tjelohranitelj takođe za torbu. U njoj su takođe bile pare po koje si ga poslao“, naveo je on.

 

Portal Analitika