Košarka

Protiv Fenera da pokažemo da smo na pravom putu pred plej-of!

Košarkaši Budućnost Volija igraju sjutra sa Fenerbahčeom u Istanbulu meč 27. kola Evrolige. Turski tim je lider takmičenja i neporažen na svom terenu. Predstojeća utakmica će biti lijep izazov i šansa da pokažemo da smo na pravom putu pred plej-of, kazao je prvi strateg tima iz Njegoševog parka, Jasmin Repeša.
Protiv Fenera da pokažemo da smo na pravom putu pred plej-of!
Portal AnalitikaIzvor

- Fenerbahče je jedna od tri najbolje ekipe u Evropi. Ekipa je pravljena da ide na F4 i da osvoji takmičenje. Do sada su neporaženi kod kuće, takođe su i lideri u Evroligi. Predstojeća utakmica će biti lijep izazov i šansa da pokažemo da smo na pravom putu pred plej-of. Očekujemo veoma tvrdu i tešku utakmicu i znamo da ćemo morati žestoko da se potrudimo za svaki posjed. Idemo u Istanbul da probamo da odigramo dobru utakmicu i da se ne predamo do posljednjeg minuta - kazao je Repeša.

U prvom susretu istih rivala u "Morači" koji se igrao u okviru 14 runde takmičenja, turski predstavnik je dodao gas u drugom poluvremenu i upisao ubjedljiv trijumf 89-65. Košarkaš "plavih", Koti Klark, napominje da je ovo krucijalni dio sezone za Budućnost i dodaje da im je želja da sebe i klub predstave u najboljem svjetlu.

- Ovo je krucijalni dio sezone i očekuje nas teška dupla nedjelja u Evroligi. Igraćemo protiv jedne od najboljih ekipa u Evroligi i moramo se potruditi da im pariramo na najvećem mogućem nivou. Moramo biti i fizički i mentalno jaki da bi pokazali najviše što možemo protiv ekipe kao što je Fenerbahče. Želimo da predstavimo sebe i klub u najboljem mogućem svjetlu u jednoj od najtežih dvorana u Evroligi - poentirao je Klark.

Utakmica se igra u dvorani "Ulker" sjutra od 18.45h.

Portal Analitika