Politika

Marković: Postignuti ekonomski rast pretočićemo u razvoj Plava

Zamjenik predsjednika Demokratske partije socijalista Duško Marković prisustvovao je sastanku partijskog aktiva u Plavu.
Marković: Postignuti ekonomski rast pretočićemo u razvoj Plava
Portal AnalitikaIzvor

Zamjenik predsjednika Demokratske partije socijalista Duško Marković na sjednici Koordinacionog odbora DPS-a Plav u proširenom sastavu, poručio je pred prepunom salom Centra za kulturu da je ta stranka posvećena opredjeljenju sveukupnog razvoja Crne Gore.

dusko-markovic-u-plavu-002"Danas se radi na stvaranju kvalitetnih osnova za brzi razvoj i bolji život naših građana, a rezultati su već vidljivi. Oni nakon dvije godine premašuju programska određenja na bazi kojih smo zadobili podršku birača i svih dobronamjernih ljudi. Stope ekonomskog rasta od blizu 5% i činjenica da smo među prvih 5 rastućih ekonomija Evrope uvjerava nas da ćemo taj rast pretočiti u dobrobit života građana Plava, našeg Sjevera i Crne Gore", naglasio je Marković.dusko-markovic-u-plavu-003Kako je istakao, "postignuti rezultati na ukupnom razvoju Crne Gore i osigurane pretpostavke za bolji život građana Plava, preporučuju nas za vodeću političku snagu". 

"Demokratska partija socijalista je najpouzdaniji garant društvene, političke, ekonomske i ukupne stabilnosti Crne Gore", zaključio je zamjenik predsjednika Demokratske partije socijalista Duško Marković.


 

Portal Analitika