Politika

DPS: Na Cetinje se dolazi s crnogorskim barjakom

Iz cetinjskog DPS-a oglasili su se povodom protesta koji je organizovao dio opozicije danas na Cetinju. Demokrate su, podsjetimo, juče optužile da, preko svojih činovnika, sabotira protestni skup na Cetinju.
Portal AnalitikaIzvor

"Iako ste na sve načine pokušali da dižete tenzije po Cetinju, da se “junačite” na samo vama svojstven način, pozivate i maltretirate Cetinjane i Cetinjanke da izađu na protest, pa čak i da sa ruskih brojeva telefona šaljete poruke, očito ste i ovoga puta pogriješili i adresu, i grad, i državu", saopšteno je iz DPS-a.

Danas je, navode iz DPS-a, bilo lako prebrojati učesnike protesta na Balšića pazaru. "I vas i sve one koje ste silom na sramotu doveli iz drugih krajeva Crne Gore, strahujući od debakla koji ste doživjeli u prijestonom gradu", ističu iz DPS-a.

Cetinje je, poručuju, po ko zna koji put reklo svoje. "Otvoren bojkot građana jasna vam je poruka, ali vi nikako da naučite lekcije! Na Cetinje se dolazi s crnogorskim barjakom, s poštovanjem prema crnogorskim svetinjama i kulturi, a ne primitivnim i demagoškim parolama koje samo vi razumijete", zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Portal Analitika