Marketing

Neograničen internet i besplatni noćni pozivi i razgovori

Kompanija M:tel je pripremila novi pripejd paket ,,Mrak“, koji će obradovati ljubitelje noćnog surfovanja i dugih noćnih razgovora.
Svi koji u promotivnom periodu do 30. aprila kupe i aktiviraju „Mrak karticu“, dobiće neograničen internet i neograničene besplatne pozive u M:tel mobilnoj mreži u narednih 12 mjeseci, koji važe od 20 do 8 sati.
Neograničen internet i besplatni noćni pozivi i razgovori
Pobjeda
PobjedaAutor
PobjedaIzvor

U ovom paketu se primjenjuje fer politika, pa se korisnicima na mjesečnom nivou dodjeljuje 1.000 besplatnih minuta ka 060 i 068 mreži i deset GB interneta.

Pored navedenih benefita, korisnici dobijaju i specijalne gratis resurse, koji važe 15 dana od dana aktivacije kartice: 100 minuta ka svim mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori, 100 sms poruka ka svim mrežama u Crnoj Gori i 100 GB 4G interneta - bez obaranja brzine.

Pripejd paket „Mrak“ košta pet eura, uz inicijalni kredit od jedan euro i može se kupiti u poslovnicama M:tela kao i u maloprodajnim objektima na kojima je istaknuta naljepnica sa obavještenjom o prodaji „Mrak“ paketa.

Benefiti dobijeni aktivacijom „Mrak“ pripejd paketa ne važe u romingu.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi kompanije M:tel, korisnici mogu naći na fejsbuk stranici Mtel Imate prijatelje, veb sajtu www.mtel.me kao i pozivom korisničkog servisa na broj 1600.

 

Neograničen pristup društvenim mrežama

Posebna povoljnost „Mrak“ paketa je mogućnost da korisnici besplatno aktiviraju internet tarifni dodatak za neograničen pristup društvenim mrežama i sajtovima: Fejsbuk, Viber, Instagram, Tviter, Vocap, Vikipedia i mondo GO u narednih 12 mjeseci.

Besplatan pristup društvenim mrežama dostupan je 24 sata i važi za aktivacije do 30. aprila. Besplatan internet važi isključivo za korišćenje pomenutih internet strana i aktivan je od trenutka prijave, dok će se za pristup ostalim internet sadržajima koristiti resursi iz drugih internet tarifnih dodataka. Dodatak se aktivira slanjem sms poruke „drustvene“ na 14555. Svi navedeni resursi ne važe u romingu.

 

Portal Analitika