Vaterpolo

VIDOVIĆ: Traži se ozbiljnost protiv Francuske

Ljubitelji vaterpola u Nikšiću sjutra će biti u prilici da na djelu vide crnogorsku reprezentaciju, koja utakmicom protiv Francuske zatvara prvu kvalifikacionu rundu za plasman u Svjetsku ligu.
VIDOVIĆ: Traži se ozbiljnost protiv Francuske
Portal AnalitikaIzvor

Meč nema rezultatski značaj, pošto su izabranici Vladimira Gojkovića ranije izborili plasman na završni turnir.

- Najbitnije je da smo ispunili cilj u ovim kvalifikacijama. Meč jeste bez rezultatskog značaja, ali svaki meč je bitan. Pogotovo za nas igrače koji se borimo za mjesto u timu. Moramo ozbiljno da uđemo u utakmicu, a znamo da je Francuska dobar protivnik. Respektujemo Francuze i mogu da nam stvore probleme ako ne budemo na željenom nivou - rekao je Stefan Vidović.

Kapicu “ajkula” ponovo će nositi Aleksa Ukropina, koji je zaliječio povredu ramena i spreman je da pomogne nacionalnom timu.

- Uvijek je lijepo biti u reprezentaciji. Što se tiče Francuza, dosta su nas namučili u prvom susretu, iako smo bili u dosta jačem sastavu nego sada. Igramo na domaćem bazenu, ekipa je podmlađena i moramo da budemo ozbiljni. Ja još uvijek nisam na maksimumu. Još treba da prođe vremena, ali sam zadovoljan kako se sve odvija. Daću sve od sebe i pokušati da odigram na što boljem nivou - istakao je Ukropina.

Sjutrašnji susret u Nikšiću igra se od 18 sati.

Portal Analitika