Košarka

Repeša: Mega će biti rasterećena, moramo da pobijedimo

Trener Budućnost Volija Jasmin Repeša očekuje težak meč protiv Mega Bemaxa, ali se nada važnoj pobjedi u finišu šampionata.
Repeša: Mega će biti rasterećena, moramo da pobijedimo
Portal AnalitikaIzvor

"Plavi" u Sremskoj Mitrovici jure trijumf kojim bi sačuvali šanse za osvajanje drugog mjesta pred start plej-ofa.

- Ekipa Mege ima izuzetno mlad, talentovan tim, sa igračima koji igraju sa dosta energije. To je ekipa koja igra jednom sedmično i uvijek su izuzetno spremni za svaki meč. Igraju veoma agresivno u odbrani i važno je takvoj igri odgovoriti na pravi način. Igraće rasterećeno, kod kuće, pred svojim navijačima i sigurno da nas očekuje težak meč. S druge strane, ovo je za nas izuzetno važna utakmica, kao i svaka do kraja ovogodišnje ABA lige i moramo popraviti stvari koje nijesu bile dobre u prethodnim mečevima kako bi došli do izuzetno bitne pobjede - rekao je Repeša.

S njim je saglasan i kapiten tima iz Njegoševog parka, Suad Šehović.

- Mega Bemax je veoma atipična ekipa koja je prepoznatljiva po energiji i talentu. Vidjeli smo to i u prvom meču u Podgorici gdje smo se dosta mučili i savladali ih tek u poslednjih par minuta. Najbolja su skakačka ekipa lige, pogotovo u ofanzivnim skokovima. Takođe, ekipa su koja ima najveći broj asistencija u ligi i važno je da nametnemo ritam koji nama odgovara. Za nas je utakmica veoma važna, još svega dvije utakmice do plej-ofa koje odlučuju sezonu i veoma je važno da se vratimo u Podgoricu sa pobjedom - poentirao je Šehović.

Mega Bemax i Budućnost igraju meč pretposljednjeg kola ABA lige sjutra od 18 sati.

Portal Analitika