Košarka

Repeša: Neko pokušava da unese razdor, ali mi ćemo istrajati

Trener Budućnost Voli, Jasmin Repeša, nakon večerašnjeg poraza od Olimpijakosa, kazao je da je Budućnost bila nemoćna, te da je sve dopustila svom rivalu.
Repeša: Neko pokušava da unese razdor, ali mi ćemo istrajati
Portal AnalitikaIzvor

''Kada timu kakav je Olimpijakos sve dozvolite, kao što smo mi uradili u prvom dijelu meča, kada im dopustite da steknu samopouzdanje, onda je teško očekivati bilo šta osim poraza. Nakon tajm auta smo se pomjerili, ali oni su pogodili prvih šest, sedam napada. Probali smo u nastavku, pravili smo greške ali smo pokušavali i imali rekaciju. To je dosta važno'', ocijenio je Repeša.

Na pitanje da li je zabrinut pred plef-of, strateg Budućnosti govori da je uvijek zabrinut i da nikada ne može da bude zadovoljan.

''Ne mogu da budem zadovoljan ni kada se dobija ni kada se gubi. Mislim da uvijek može bolje. Nije istina da nazadujemo, a da li možemo bolje, definitivno da. Bilo je raznih razloga za pad forme, ali takođe nije sve lošije. Treba uvesti i novog igrača, koji nije u pojedinim trenucima znao šta treba da radi u napadu. Naša igra bez Bitadzea i sa njim nije ista. Isforsirao je povratak, odmah smo ga kritikovali da je bio slab, ali i on to zna. Moramo poraditi na tome da vratimo samopouzdanje, ali insistiram da se iznesu pozitivne poruke. Izgleda kao da neko želi da unese razdor u ekipu, ali mi ćemo istrajati, to je sigurno'', tvrdi Repeša.

Repeša je istakao da nije on pravio tim, već da je došao da pomogne ako treba.

''Vraćati se na nešto što je bilo je gubljenje vremena i problem više. Stvari na koje ne možeš da utičeš treba da ostaviš po strani. Treba vjerovati ovoj ekipi, treba je bodriti, a ekipa mora bolje da igra. Pojedinci su morali da daju više, ali ne večeras samo. Morali su dati više i prije četiri mjeseca. Jesu li morali u Banjaluci dati više - jesu sigurno. Pokušavam da prenesem pozitivne poruke i pomognem igračima da budu bolji'', zaključio je Repeša.

Portal Analitika