Crna hronika

Greškom smo udarili u vrata Koprivičinog stana, tužićemo ga za klevetu

Željko Zarubica, kojeg je policija privela juče kao osumnjičenog da je lupao na vrata stana potpredsjednika Demokrata Moma Koprivice, poslao je saopštenje medijima u kojem najavljuje tužbu protiv Koprivice zbog klevete i povrede ugleda.
Greškom smo udarili u vrata Koprivičinog stana, tužićemo ga za klevetu
Portal AnalitikaIzvor

"Iznenađeni smo i uvrijeđeni optužbama i klevetama koje je naš komšija Momo Koprivica saopštio javnosti. Jedina istina oko čitavog ovog slučaja je da smo u povratku iz grada oko 3.30 časova ujutro greškom udarili u dovratnik njegovih vrata, nakon čega smo nastavili penjanje ka našem porodičnom domu", naveo je u saopštenju Zarubica.

Poslanici Demokrata, Momo Koprivica i Danilo Šaranović, održali su juče pres konferenciju na kojoj su obavijestili javnost o navodnom napadu koji se desio na Koprivicu.

Zarubica tvrdi da su, kad su se nalazili ispred njihovih vrata koja se nalaze na četvrtom spratu, začuli Koprivicu koji urla na njih sa drugog sprata.

“U tom trenutku komšija Koprivica je na najbrutalniji način izvrijeđao nas i naše porodice ne birajući riječi i uvrede, što ne priliči jednom poslaniku i dugogodišnjem komšiji sa kojim nikad u životu nismo imali problem i kojem smo se redovno u prolazu javljali. Nakon tih uvreda mi smo se vratili do njegovih vrata kako bi uputili izvinjenje zbog slučajnog uznemiravanja, najnormalnije smo pokucali na vrata, međutim, komšija Koprivica ih više nije otvarao i nije se oglašavao, nakon čega smo se udaljili od njegovih vrata i otisli kući”, tvrdi Zarubica.

Prema njegovim riječima, sve što je uslijedilo nakon ovog događaja vide kao klasičnu zloupotrebu u političke svrhe, a kako ističe, politika ih nikad nije zanimala, što, kako dodaje, odlično zna i Koprivica koji je, tvrdi Zarubica, više puta pokušao da ih vrbuje u Demokrate, što su svaki put odbili.

“Obavještavamo komšiju Koprivicu da će sve navode i klevete koje je saopštio javnosti na naš račun imati priliku da dokaže na sudu jer ćemo da podnesemo krivičnu prijavu za klevetu i povredu ugleda. Odlučni smo da ovaj slučaj ogolimo do kraja i upoznamo javnost na šta je sve spreman komšija Koprivica zarad svojih sitnih političkih interesa”, ističe Zarubica.

Portal Analitika