Crna hronika

Pritvorenici tvrde da Ulama nije prijetio Pavloviću

Duško Martinović, Marko Mitrović i Dragoljub Ćetković saslušani su juče u Osnovnom tužilaštvu u svojstvu svjedoka povodom prijave pritvorenika Ilije Pavlovića, koji je tvrdio da mu je Vladimir Ulama prijetio tokom šetnje u zatvorskom krugu.
Pritvorenici tvrde da Ulama nije prijetio Pavloviću
PobjedaIzvor

Pavlović je u prijavi naveo da mu je Ulama rekao da će proći kao Medin.

Trojica svjedoka kazala su da nijesu čula da je Ulama upućivao bilo kakve prijetnje Pavloviću, kao i da se radi o nestabilnoj osobi, sklonoj da izmišlja priče.

Kako su kazali svjedoci, čuli su samo kako Ulama pita Pavlovića zašto ga lažno optužuje, na što mu je on odgovorio da je to učinio zato što ga je Ulama udario.

– Tako to rade mangupi – prepričao je svjedok Pavlovićeve riječi upućene Ulami.

Pavlović je i ranije podnosio prijavu protiv Ulame, kada ga je napao dok je razgovarao telefonom za vrijeme posjete. Ulama je tada s leđa prišao Pavloviću i nasrnuo na njega. Njih dvojica, kako je kazao dobro obaviješteni izvor Pobjede, ranije nijesu imali sukob.

Ulami se sa Vladimirom Mijovićem sudi pred Višim sudom zbog teškog ubistva Petrovčanina Nemanje Medina. Osim Ulame i Mijovića, optužnicom je obuhvaćen i Bogdan Milić, koji se sumnjiči za krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.

Pavlović se iza rešetaka našao zbog sumnje da je sa bratom Boškom učestvovao u likvidaciji Đorđa Borete i slučajne žrtve Dragana Zečevića u lokalu „Trofej“ u Budvi. Za ovo krivično djelo počelo je da mu se sudi pred Višim sudom. Pavlović je negirao da je učestvovao u ubistvu.

Portal Analitika