Zabava

Selena Gomez u ljubavi sa holivudskim zavodnikom?

Izgleda da je Holivud dobio još jedan par, jer kako pišu strani mediji, bivše Disneyzvijezde pjevačica Selena Gomez i glumac Zak Efron su započeli vezu.
Selena Gomez u ljubavi sa holivudskim zavodnikom?
Story.rsIzvor

Ovu vijest je proširio tabloid Radaronline, uz navodne izjave bliskih prijatelja ovog para. Selena i Zak se navodno već neko vrijeme viđaju, a izvor kaže:

– Postoji velika privlačnost između ove dvije zvijezde. Oni se viđaju i pričaju, ali postoji velika zabrinutost zbog njihovih emotivnih ličnosti. Mnogi misle da je njihova privlačnost recept za katastrofu. Oboje imaju naviku da skrenu sa puta kada ne žive fokusirano jer im super organizovani život pomaže da ostanu na pravom putu.

Ovaj duo je prije par godina sarađivao na filmu Neighbords 2, gde je Selena imala malu ulogu, a izvori sa seta kažu da su se još tada odlično slagali.

A da li postoje konkretni dokazi da je ova veza stvarna?

Zek Efron je zapratio Selenu na Instagramu prije mejsec dana i to je već tada privuklo veliku pažnju fanova, međutim, pjevačica nije uzvratila “praćenje”.

Iako se na društvenim mreža često pojave paparaco fotografije ovih zvijezda, za sada se nije pojavila ni jedna fotografija koja sugeriše da glumac i pjevačica provode vreme zajedno.

Ostaje nam da vidimo da li su ove glasine laž ili istina.

Portal Analitika