Politika

Vaš problem na izborima neće biti DPS, već cenzus

Evropska pravila su jasna i ona podrazumijevaju dijalog u parlamentu. Nažalost, zbog političkog kukavičluka poslanika vaše partije koji ne dolaze u parlament, taj dijalog nije moguć. Ali, to je vaša odluka i o tome su građani jasno iskazali svoj stav na predsjedničkim i lokalnim izborima prošle godine, poručio je poslanik DPS-a Predrag Sekulić šefu Medijskog tima URA-e, Bojanu Jevriću.
Vaš problem na izborima neće biti DPS, već cenzus
Portal AnalitikaIzvor

„Da li ima potrebe da Vas podsjećam na rezultate tih izbora? Da li ima potrebe da Vas podsjećam da je snaga vašeg "pokreta" danas na nivou statističke greške? S druge strane, medijska buka koju stvarate (istina, sada manje od kada su vas Demokrate "otkačile") uveliko prevazilazi vašu političku snagu i vi to veoma dobro znate“, istakao je Sekulić.

DPS je, prema njegovim riječima, u više navrata jasno saopštio da je spreman da razgovara o svim otvorenim pitanjima, prije svega o izbornim zakonima i organizaciji narednih parlamentarnih izbora, ali, kako dodaje on, ne jezikom ultimatuma i ucjena.

„Budimo otvoreni, vaš problem na narednim parlamentarnim izborima neće biti DPS nego izborni cenzus. Zato i pokušavate da stvaranjem što veće buke u medijskom prostoru Crne Gore, u čemu imate nesebičnu pomoć onih koji su vas i napravili, stvorite lažnu sliku o svojoj snazi, ne bili ušli u neku koaliciju i sebi produžili politički život za još koji mandat“, zaključio je Sekulić.

Portal Analitika