Fudbal

Ramosu dvije utakmice suspenzije u Ligi šampiona

Fudbaler Real Madrida Serhio Ramos kažnjen je s dvije utakmice neigranja u Uefinim takmičenjjima za to što je "iz jasne namjere dobio drugi žuti karton" protiv Ajaksa. Ako mu se dogodi ista stvar ubuduće, automatski će dobiti još jedan meč suspenzije.
Ramosu dvije utakmice suspenzije u Ligi šampiona
Portal AnalitikaIzvor

Ramos neće igrati protiv Ajaksa u revanšu 5. marta, a i u prvom meču četvrtfinala ukoliko se Kraljevski klub tamo plasira. Nije precizirano da li se meč protiv Ajaksa računa kao prvi meč suspenzije jer ga Ramos svakako ne bi igrao zbog crvenog kartona u prethodnom duelu.

Poslije utakmice u Amsterdamu Ramos je sugerisao da je namjerno dobio karton, što ga je možda i najviše koštalo. Da nije imao tu izjavu možda bi se i izvukao bez kazne. 

Ajaks je kažnjen sa 19.000 eura zbog banera, pirotehnike i ubacivanja predmeta na teren. Real Madrid je kažnjen s 1.500 eura zbog pirotehnike.

Rikardo Kvarežma je suspendovan sa tri utakmice zato što je napao protivničkog igrača u meču protiv Malmea.

Mančester Junajted će morati da plati 16.000 eura zbog zagušenih stepenica i ubačenih predmeta protiv Pari Sen Žermena. Na istoj utakmici je PSŽ kažnjen sa 41.000 eura ponašanja navijača.

 

Portal Analitika