Košarka

BITADZE: Spreman sam za derbi s Bajernom!

Košarkaši Budućnost Volija igraju sjutra u „Morači“ protiv Bajerna utakmicu 24. kola Evrolige. Uoči derbija s ekipom koju s klupe vodi bivši trener „plavih“, Dejan Radonjić, centar Budućnost Volija, Goga Bitadze, poručio je novinarima na brifingu da se osjeća dobro i da je spreman za sjutrašnji meč.
BITADZE: Spreman sam za derbi s Bajernom!
A.P.
A.P.Autor
Portal AnalitikaIzvor

- Juče sam počeo sa treninzima, dobro se osjećam, stopalo mi je u dosta dobrom stanju i mislim da sam spreman za sjutrašnji meč - kazao je Bitadze.

On je dodao da je Bajern dobar tim koga krasi agresivna, jaka odbrana.

- Dobar su tim defanzivno, agresivni, igraju jaku odbranu, takođe, u napadu imaju dobre igrače, ali mi smo da smo spremni za ovaj meč i treba sjutra da istrčimo na parket i damo sto odsto sebe - istakao je Bitadze.

Mladi centar Budućnosti je napomenuo da tim iz Njegoševog parka može da pobijedi svakoga, jer su ove sezone padali velikani u „Morači“, poput Reala, CSKA, Barselone...

- Osjećamo se kao da možemo svakoga da pobijedimo, dobra smo ekipa - i kao što sam rekao - istrčaćemo na parket, dati sve od sebe i pokazati karakter i uraditi sve da dobijemo meč - poentirao je Bitadze.

edwin-jackson-buducnost-voli-podgorica-eb18

Bek šuter „plavih“ Edvin Džekson kazao je da će Budućnost pokušati sjutra da se revanšira minhenskom timu pred svojim navijačima.

- U Minhenu smo igrali dobro, dobro započeli meč i pokazali da možemo da se nadigravamo s njima. Pokušaćemo da im se revanširamo sjutra u „Morači“ i nastavimo s pobjedama kod kuće - kazao je Džekson.

On je dodao da je dobro za ekipu da se dodatno uigra, sad kada je stigao i Devin Vilijams, kako bi u što boljoj formi dočekali predstojeći plej-of ABA lige.

- Igrajući pred svojim navijačima pokazali smo da svakoga možemo da pobijedimo. Imamo samopouzdanja i treba samo da nastavimo da pobjeđujemo, bez obzira na sve. Pojačani smo Devinom Vilijamsom, tako da treba da nastavimo sa radom i spremno dočekamo plej-of ABA lige - poentirao je Džekson.

Duel između Budućnost Volija i Bajerna igra se sjutra u dvorani „Morača“ od 19 sati.

Portal Analitika