Crna hronika

Cetinjanin osumnjičen za krađu bježao policiji

Cetinjanin V.T. (36), koji važi za bezbjednosno interesantnu osobu, uhapšen je zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krađu automobila, saopšteno je iz Uprave policije. Osumnjičeni je prilikom hapšenja pokušao da pobjegne zbog čega se tereti i za sprječavanje službenog lica u vršenju dužnosti.
Cetinjanin osumnjičen za krađu bježao policiji
Cetinjski listIzvor

Naime, cetinjska policija je saznala da je V.T pokrao Budvanina S.A. (48) i na Bulevaru crnogorskih junaka zaustavila putničko vozilo kojim je upravljao B.B., a u kome se na mjestu suvozača nalazio V.T.

Nakon zaustavljanja vozila V.T. nije htio da stane i pokušao je da pobjegne, ali su ga policajci u tome spriječili i uhapsili.

Takođe, u sklopu akcije “Talas”, službenici cetinjskog Odjeljenja bezbjednosti privremeno su oduzeli putničko vozilo marke “Golf karavan”, u vlasništvu bezbjednosno interesantnog  V.LJ.(31), radi vršenja dalje provjere.

U dva ugostiteljska objekta na Cetinju, koja su, prema navodima policije, u vlasništvu bezbjednosno interesantnih osoba. službenici OB Cetinje su, u sklopu akcije “Racija”, izvršili kontrolu šest osoba.

Vršeći pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih osoba i pripadnika organizovanih kriminalnih grupa, policija je kontrolisala 229 bezbjednosno interesantnih lica, a sankcionisala 24.

Portal Analitika