Crna hronika

Uhapšen Nikšićanin jer je vrijedjao sugradjanina i policajca

Nikšička policija uhapsila je večeras V.E. (46) iz Nikšića, zbog vrijeđanja I.A. i vrijeđanja i omalovažavanja policijskog službenika R.M.
Uhapšen Nikšićanin jer je vrijedjao sugradjanina i policajca
Portal AnalitikaIzvor

Kako se navodi u saopštenju, danas oko 18,15 časova Dežurnoj službi Centra bezbjednosti Nikšić prijavio je I.A. iz Nikšića da je njegovom stolu, gdje je sjedio sa prijateljima, u restoranskom dijelu hotela „Jugoslavija“ u Nikšiću, prišlo nepoznato lice, koje se predstavilo kao V.E, i da mu je to lice uputilo više uvreda a zatim sjelo za njegov sto i nastavilo sa vrijeđanjem, nakon čega je I.A. događaj prijavio policiji.

Na lice mjesta upućeni su policijski službenici CB Nikšić, koji su utvrdili identitet lica odnosno da se radi o V.E, nakon čega je on doveden u prostorije CB Nikšić, dok je I.A. pristupio u CB radi podnošenja prijave.

Nakon dovođenja u prostorije Centra bezbjednosti Nikšić, V.E. je uputio više uvrjedljivih riječi R.M, policijskom službeniku CB Nikšić, koji je obavljao službene poslove i zadatke na obezbjeđenju službenih prostorija CB Nikšić.

O navedenim događajima upoznat je državni tužilac u ODT u Nikšiću, koji se izjasnio  da u radnjama V.E. nema elemenata bića krivičnog djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, već da se radi o prekršajima.

 

 

Portal Analitika