Politika

LP: Bez poskupljenja struje ove godine, rasvijetliti aferu Atlas

Predsjedništvo Liberalne partije zatražilo je da se odloži najavljeno drugo poskupljene električne energije u ovoj godini, i to na neodređeni rok kao i da da nadležni državni organi snažno i efikasno do kraja rasvijetle posljednje afere vezane za Atlas banku, kako se ne bi i dalje davao prostor za destabilizaciju Crne Gore.
LP: Bez poskupljenja struje ove godine, rasvijetliti aferu Atlas
Portal AnalitikaIzvor

 

Već izvršeno povećanje na januarskim računima potrošačima treba refundirati kroz naredne račune. LP će zahtijevati da poskupljanja struje ne bude u 2019. godini.

Predsjedništvo je posebno potenciralo da nadležni državni organi snažno i efikasno do kraja rasvijetle posljednje afere vezane za Atlas banku, kako se ne bi i dalje davao prostor za destabilizaciju Crne Gore, njen teritorijalni integritet i suverenitet, navodi se u saopštenju.

Veoma se ozbiljno mora shvatiti stepen društvene opasnosti, naročito nakon određene homogenizacije opozicionih subjekata i njihovih medijsko-civilnih pomagača koji veoma podsjeća na scenario prevrata u Crnoj Gori 1989. godine, iako u potpuno različitim državno-pravnim okolnostima, kaže se u saopštenju.

 

Portal Analitika