Marketing

Međunarodni dan žena u hotelima Palas i Mogren!

Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ pripremila je posebne aranžmane u hotelima „Palas“ i „Mogren“, povodom 8. Marta – Međunarodnog dana žena.
Međunarodni dan žena u hotelima Palas i Mogren!
Portal AnalitikaIzvor

U hotelu „Palas“ u Petrovcu damama će biti na raspolaganju paket po cijeni od 50 eura koji obuhvata smještaj na bazi punog pansiona, korišćenje wellness & spa centra uz gratis masažu/piling sa aromatičnim uljima, kao i svečanu večeru.

 

img-5137-1

 

Osmomartovska večera koja može i zasebno da se rezerviše (20 eura bez noćenja) zamišljena je kao jedinstven gastro ugođaj  u restoranu „Makarul“ hotela Palas, čiji će ambijent  specijalno biti aranžiran za tu priliku, a za nezaboravnu atmosferu i odličan provod pobrinuće se  „Giselle Band“.

Hotel Mogren u Budvi, povodom 8. Marta, u ponudi ima paket aranžman po cijeni od 30 eura, koji obuhvata smještaj na bazi polupansiona uz rani check in i kasni check out, dok će u Gradskoj kafani za fenomenalno muzičko veče biti zadužen bend „Duo Intime“. Svi koji budu željeli da produže boravak u hotelu Mogren, to mogu učiniti po cijeni od 26 eura za uslugu noćenja sa doručkom.

 

img-5459-1

 

Hotel Mogren stoji na raspolaganju i za upite koji se tiču grupne proslave 8. Marta – takav događaj se može organizovati na prvom spratu Hotela u pop up restoranu „Makarul“, po cijeni od 20 eura po osobi.

„Drage dame, koji god od naših hotela da odaberete, sigurni smo da ćete uživati u dobroj gastronomskoj ponudi, odličnoj muzici, izuzetnom gostoprimstvu i da ćete sa sobom ponijeti autentičan doživljaj za pamćenje“, poručili su iz Hotelske grupe „Budvanska rivijera“.

Portal Analitika