Crna hronika

Atlas Grupa: Nema crvene potjernice za Kneževićem

Advokatski tim predsjednika Atlas Grupe Duška Kneževića tvrdi da za njim nije raspisana međunarodna Interpolova potjernica.
Atlas Grupa: Nema crvene potjernice za Kneževićem
Portal AnalitikaIzvor

„Kao što je RTCG slagala javnost da je g. Knežević u Moskvi, tako je opet slagala da je za njim raspisana crvena potjernica. G. Knežević slobodno putuje u zemlje Šengena, a u London se juče vratio iz jedne od zemalja šengenske zone“, tvrde iz Kneževićevog konzorcijuma.

U saopštenju Atlas Grupe navodi se da advokatski tim, na čelu sa Stivenom Kejom ima direktnu komunikaciju sa sjedištem Interpola u Lionu i dodaju da ne postoji odluka Interpola da se za Kneževićem raspiše međunarodna potjernica.

„G. Knežević je slobodan građanin Velike Britanije koji ima sva prava da se bavi raskrinkavanjem političko-mafijaškog sistema u Crnoj Gori, koji nad njim sprovodi politički progon. Organizatori progona koriste zarobljene institucije, ne obaziruće se na štetu koju istovremeno nanose Atlas Grupi, zaposlenima, štedišama, klijentima i partnerima Atlas i IBM banke i ostalih kompanija iz sistema Atlas Grupe“, stoji u saopštenju.

„G. Knežević nastavlja sa svojim djelovanjem, čiji su se rezultati nedavno vidjeli i na Minhenskoj bezbjednosnoj konferenciji, na kojoj niko od vodećih zapadnih zvaničnika nije htio da se sastane sa Milom Đukanovićem“, zaključuju iz Atlas Grupe.

Portal Analitika