Politika

Ljuljanaj: DPS jedina ozbiljna politička opcija u Tuzima

Demokratska partija socijalista (DPS) jedina je ozbiljna politička opcija u Tuzima, koja nudi najbolji izborni program, kvalitetna rješenja, kreativne ideje, najuglednije i najbolje predstavnike, koji će, sigurni smo, i u narednom četvorogodišnjem mandatu istinski zastupati interese naših građana. Partija smo koja ima stvarnu viziju, snagu i mogućnost da kvalitetnim i predanim radom doprinesemo daljem razvoju našeg grada i omogućimo veći kvalitet života, kazao je kandidat za odbornika DPS-a u Tuzima, Salem Ljuljanaj.
Ljuljanaj: DPS jedina ozbiljna politička opcija u Tuzima
Portal AnalitikaIzvor

Lista DPS-a, kaže on, predstavlja spoj mladosti, iskustva, znanja i odgovornosti koji su dobar model za još jednu pobjedu.

“Ubijeđen sam da se građani, a posebno mladi ljudi, prepoznati da je DPS sa Milom Đukanovićem na čelu, jedini pravi izbor i da će naša partija ponovo dobiti najveću podršku, koja će nam služiti kao vjetar u leđa da nastavimo sa novim projektima, inicijativama, planovima i njihovom realizacijom i da našu opštinu učinimo ljepšom stabilnijom i prosperitetnijom”, poručio je Ljuljanaj.

Portal Analitika