Politika

Brković: Tuzima je potrebno dječije igralište

Forum žena Socijaldemokrata Tuzi organizovao je danas simboličnu akciju na parkingu iza zgrade Opštine, u sklopu koje su kandidati i kandidatkinje sa liste „Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Tuzi“, prezentovali inicijativu za izgrdanju dječijeg igrališta u Tuzima, usljed nedostatka rekreativnog sadržaja za djecu.
Brković: Tuzima je potrebno dječije igralište
Portal AnalitikaIzvor

Socijaledmokrate se zalažu za poboljšanje životnih uslova u Tuzima, stoga smatramo da je neophodno za najmlađe stanovnike opštine obezbijediti mjesta za okupljenje, igru, razvijanje krestivnosti i druženje.

„U fokusu našeg djelovanja su realni životni izazovi i bolji i kvalitetniji život svih naših sugrađanki i sugrađana. Zato smo nedostatak sadržaja za djecu prepoznali kao ozbiljan izazov, ali smo za njega i ponudili realno ostvarivo rješenje. Danas smo ovom zanimljivom i veselom akcijom demonstrirali značaj dječjeg osmijeha i izražavam veliko zadovoljstvo jer je ona dokaz da se zalažemo za prave vrijednosti“, kazala je Amera Brković, predsjednica Foruma žena SD Tuzi i kandidatkinja na listi.

Kako su istakli iz ove partije, obaveza svih je da djeci učinimo djetinjstvo što bezbrižnijim i ljepšim, izgradnjom dječjeg igrališta i otvaranjem igraonica i ostalih sadržaja oplemeničemo našu opštinu i najmlađima uljepšati odrastanje.

Portal Analitika