Politika

DPS Glavnog grada: Dvojac bez partije ne može ni biti naš partner

Povodom saopštenja Crnogorske da raskida koaliciju sa DPS u Glavnom gradu, DPS je saopštio da  "ona suštinski nije ni postojala." Njihovo saopštenje prenosimo integralno. 
DPS Glavnog grada: Dvojac bez partije ne može ni biti naš partner
Portal AnalitikaIzvor

„Što se naše partije tiče, to se neće ni primijetiti, kao što se nije primjećivalo ni do sada. Oni su sebe diskvalifikovali onog trenutka kad su u Budvi povili glave pred anticrnogorskim šovinistričkim pirom zarad ličnih interesa i dali legitimitet vlasti koja je to organizovala. Nakon tog sramnog prljanja imena u svom nazivu, ne samo da oni nijesu bili naši koalicioni partneri, nego ih i njihovo članstvo napušta u talasima, svakodnevno. Samo juče i danas dva potpredsjednika, i veliki broj uglednih članova.

Od te partije ostao je izgleda samo vajni predsjednik, nekadašnji glagoljivi srpski poslanik, koji sada u vezi sa Bečićem, i Lekićem izigrava ulogu građanina. I stručnjaka za plagijate iznajmljenog potpisa u Bečićevim neubjedljivim plaćenim oglasima. Ustvari, nastupa u pravoj ulozi zbog koje je poslat u Crnu Goru. Ostao je i njihov guru iz Bečića koji će sigurno nastaviti da obmanjuje da je i ovaj anticrnogorski aranžman, kao onaj u Budvi, dogovorio „zna se s kim“, zaključili su iz DPS-a.

Portal Analitika