Crna hronika

Policija provjerava ko su akteri performansa ispred redakcije DN

Zaposleni u redakciji Dnevnih novina prijavili su danas Centru bezbjednosti (CB) Podgorica da je više lica ispred njihovih prostorija razbacalo više primjeraka Dnevnih novina, te da su ta lica preko tih novina, kao i na vratima i na prozoru prostorija koje koristi ovaj medij, razvukli i okačili rolne toalet papira. Iz redakcije Dnevnih u prijavi je navedeno da su potom na Fejbsuk stranici URA-e vidjeli snimak koji je sačinjen prilikom izvršenja opisanog događaja, navodi se u saopštenju Uprave policije (UP).
Policija provjerava ko su akteri performansa ispred redakcije DN
Portal AnalitikaIzvor

Policijski službenici izašli su na lice mjesta. Nakon primljene prijave službenici CB Podgorica su o događaju obavijestili državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.

U toku je identifikacija tih lica i izviđajni postupak.

Podsjetimo, aktivisti Građanskog pokreta (GP) URA izveli su danas performans ispred prostorija Dnevnih novina, u znak revolta zbog teksta objavljenog u tom listu o jednom od organizatora građanskih protesta, Jovanu Gajeviću. Oni su ispred redakcije Dnevnih razbacali primjerake te novine i preko njih raširili toalet papir.

 

Portal Analitika