Marketing

Dva dana specijalnih popusta u Voli Diskontu u Tološima

Voli diskont u Podgorici, (u dijelu grada Tološi), u potpunosti je renoviran i spreman za otvaranje. Diskont, prvi Volijev market većeg formata, biće otvoren u subotu, 23. februara.
Dva dana specijalnih popusta u Voli Diskontu u Tološima
Portal AnalitikaIzvor

„Ovo je market za kojeg nas vezuje posebna emocija. Predstavlja prekretnicu u našem radu, prvi objekat većeg formata i ponude koja ključuje proizvode široke potrošnje. Ono što za nas predstavlja dodatnu  odgovornost i obavezu je to što je Voli diskont dugi niz godina omiljeno mjesto trgovine naših odanih, stalnih kupaca i to je ono što ovaj market čini posebnim.

Voli diskont je otvoren prije tačno 16 godina, tako da u subotu slavimo njegov rodjendan i ponovno otvaranje. Imamo dva razloga za slavlje i odlučili smo da potrošače počastimo sa dva dana specijalnih popusta. U subotu 23. i nedelju 24.februara, svi računi će biti umanjeni za 10%. Pozivamo potrošače da iskoriste specijalnu priliku i ovu sjajnu povoljnost“, izjavila je ovim povodom direktorka marketinga Olivera Šuškavčević.

olivera-suskavcevic

 

Voli diskont je u potpunosti renoviran i prilagođen kupcima. Novitet predstavlja pekara u sklopu objekta, zahvaljujući kojoj će potrošačima biti uvjek dostupan svež hljeb i peciva. Novi koncept na sektorima svjejžeg mesa, delikatesa, bogata plaeta sireva, vinoteka sa velikim izborom vina, sektor zdrave hrane i specijalno  odabrano voće i povrće, pružaće potrošačima poseban doživljaj kupovine. Market u kom su implementirani  svi najzahtjevniji standardi transporta, čuvanja i izlaganja robe,  prostire se na 1400m2 prodajnog prostora na dva nivoa, a u ponudi je skoro 20.000 artikala.

U okviru objekta posluje i Voli Shop- koncept koji u ponudi objedinjuje igračke, kućnu dekoraciju, male kućne aparate, školski program, opremu za bebe...  Nakon otvaranja i dva dana posebnih popusta, u skladu sa svojom politikom niskih cijena, na snazi će biti specijani akcijski popusti i povoljnosti.

voli-3
Portal Analitika