Politika

Škrijelj: Građani Tuzi da ne nasjedaju na provokacije Demokrata

Sa indignacijom otbacujemo tvrdnje Momčila Zekovića, odbornika Demokrata u SO Bar, kao paušalne i kao želju da, plasirajući neistine, dobijaju sitne političke poene. Mi u Malesiji nijesmo iznenađeni njihovim posjetama i obilascima, kazao je Ilhan Škrijelj, kandidat DPS-a za odbornika u Tuzima.
Škrijelj: Građani Tuzi da ne nasjedaju na provokacije Demokrata
Portal AnalitikaIzvor

„Mi u Malesiji nijesmo iznenađeni njihovim posjetama i obilazcima, jer Demokratska Crna Gora to radi već po ustaljenoj praksi koju primjenjuju pred svake izbore ili u toku izbornog dana, maltretirajući ljude ulaskom u njihove posjede, snimanjem mobilnim telefonom, dobacivanjem i vrijeđanjem. Pošto se radi o stranci koja baštini ideologiju onih koji su 90-ih godina jurišali na Tuzi, građani Malesije nijesu iznenađeni“, istakao je on.

Škrijelj dodaje da je ov jedna u nizu provokacija „ove minorne stranke“ koja planiranom dinamikom sve to radi kako bi, navodno, dijelila propagadnji materijal, ali sa jednim ciljem – da provociraju i da im se uzvrati.

„Kakva im je snaga partije u opštini Tuzi dovoljno govori činjenica da su morali angažovati odbornika iz Bara da im dijeli svoj propagadnji materijal, jer oni u Tuzima nemaju svoj program, niko nije čuo kakve su im ideje, kakvu opštinu žele, a svakog dana ih napušta razočarano članstvo. Mi kao ozbiljna partija pozivamo građane Tuzi da ne nasijedaju na njihove reakcije. Mi ćemo nastaviti da vodimo koreknu i mirnu kampanju sa svim politčkim subjektima na političkoj sceni opštine Tuzi“, poručuje Škrijelj.

Portal Analitika