Marketing

Opel Astra domaćinstvu iz Berana

U srijedu 20. februara u poslovnoj zgradi Elektroprivrede Crne Gore u Nikšiću organizovano je izvlačenje dobitnika prvog kola nagradne igre ZLATNI TIM UHVATI RITAM, u skladu sa Pravilima nagradne igre.
Opel Astra domaćinstvu iz Berana
Portal AnalitikaIzvor

Nagradna igra ZLATNI TIM UHVATI RITAM počela je 15. januara i trajaće do 31. maja, a odvija se u pet kola. Nagradna igra je organizovana za članove ZLATNOG TIMA, odnosno sva domaćinstva koja su 31. januara imala stanje duga 0 eura i tako postali članovi Zlatnog tima.

U bazi za izvlačenje dobitnika našlo se 193.444 domaćinstava, članova Zlatnog tima. Nagradni fond za prvo kolo je automobili OPEL ASTRA ENJOY kao i 150 umanjenja na računu od 50 eura.  110 umanjenja od 50 eura  izvlačilo se iz baze u kojoj su svi članovi Zlatnog tima, njih 193.444, a 40 umanjenja iz baze u kojoj su članovi Zlatnog tima koji koriste servis elektronski račun, kojih je bilo 15.810. 

Proces izvlačenja nadgledala je komisija u sastavu: Milan Perović, predsjednik, iz fukcionalne cjeline Snabdijevanje, Jelena Ćeranić, član, iz Direkcije za informacine tehnologije i Eleonora Albijanić, član, iz Direkcije za ljudske resurske i korporativnu komunikaciju

Automobil OPEL ASTRA ENJOY dobilo je domaćinstvo sa pretplatnim brojem 11140503 iz Berana.

150 umanjenja od 50 eura dobila su domaćinstva iz raznih crnogorskih gradova: Herceg Novog, Kotora, Tivta, Budve, Bara, Ulcinja, Cetinja, Nikšića, Žabljaka, Mojkovca, Bijelog Polja, Rožaja, Podgorice, Berana, Pljevalja. Njima će se umanjenje od 50 eura automatski obračunati na narednom, februarskom računu.

Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem.

Spisak dobitnika može se pogledati na web sajtu www.epcg.com, 21. februara u svim štampanim medijima biće objavljen spisak dobitnika - pretplatni broj i grad, a o dobitnicima se javnost može informisati i na našoj fejsbuk strani na kojoj je išao prenos izvlačenja uživo.

Podsjećamo da su ostala još četri kola nagradne igre, za koje će izvlačenja biti organizovano u upravnoj zgradi EPCG u Nikšiću u 09.45 h, i to za drugo kolo 20. marta, treće kolo 17. aprila, četvrto kolo 27. maja i peto kolo 19. juna.

U naredna četri kola nagradni fond čini 150 umanjenja na racunu od 50 eura. 110 umanjenja izvlači se iz baze u kojoj će biti svi članovi ZLATNOG TIMA, a 40 umanjenja iz baze u kojoj su članovi Zlatnog tima koji imaju aktiviran servis elektronski račun.

Portal Analitika